Top 7 ceasuri de purtat zi de zi

Mihai Matei

Top 7 ceasuri de purtat zi de zi – Oamenii spun adesea că lucrurile mici din viață contează cel mai mult. Frumusețea din spatele acestui citat este că se aplică chiar și celor mai obișnuite lucruri din viață. Și, pentru noi, ceasurile sunt întruchiparea perfectă a acestui concept. Cele mai bune ceasuri de zi cu zi, deși ignorate de unii, pot face de fapt minuni aspectului și stilului tău de viață.

Un ceas de zi cu zi este un accesoriu elegant și rezistent, esențial pentru oricine, în special pentru cei care doresc să se exprime prin ceea ce poartă. În afară de aceasta, ceasurile sunt, de asemenea, inovații funcționale care au o istorie bogată și o semnificație aparte. Acum, că am stabilit acest lucru, probabil că vă întrebați „De unde știu ce ceas să cumpar?” iar răspunsul sincer la asta este doar că veți ști pur si simplu pe care să cumpărați.

Ce face cel mai bun ceas de zi cu zi?

Există într-adevăr o mulțime de factori de luat în considerare atunci când căutați cel mai bun ceas de zi cu zi pentru dvs. În general, va depinde de bugetul dvs. și de preferințele dvs. personale în ceea ce privește stilul, culoarea, specificațiile etc. În afară de aceasta, unora le place să se uite la rezultatul pe termen lung al investiției într-un ceas, astfel încât să țină cont și de durabilitatea acestuia , valoarea de revânzare și recunoașterea mărcii.

În realitate, termenul „ceasuri de zi cu zi” diferă pentru toată lumea. Doar pentru că este un accesoriu pe care îl vei folosi zilnic nu înseamnă că trebuie să fie ieftin sau scump. Indiferent dacă se încadrează în bugetul și preferințele cumpărătorului, depinde de acesta dacă îl va folosi efectiv sau nu. În lista de mai jos, veți găsi o mare varietate de ceasuri, de la diferite stiluri, mărci și prețuri, pentru a vă ajuta să vă imaginați cel mai bun ceas de zi cu zi pentru dvs.

1. Seiko Presage SRPB43J1

Seiko este un brand foarte cunoscut, originar din Japonia. Doar uitându-vă la unul dintre ceasurile lor, puteți spune deja că încearcă să încorporeze măiestria și arta japoneză în colecțiile lor. Seiko Presage este o opțiune simplă, dar elegantă, pentru cei care caută un ceas de înaltă calitate la un preț rezonabil. Acest model special vine într-o carcasă din oțel inoxidabil de 40 mm, cu curea din piele naturală și cadran albastru / argintiu. Este un ceas automat și o rezervă de putere de 48 de ore. Seiko Presage SRPB43J1 se vinde cu puțin peste 400 USD, ceea ce este foarte bun pentru o piesă atât de elegantă.

2. Fossil FS5306 The Minimalist

Următorul pe listă este Fossil FS5306 The Minimalist. Acest ceas este alegerea perfectă subtilă. Are o carcasă din oțel inoxidabil de 44 mm din argint, o curea din piele maro de 22 mm (lățime) și o culoare de cadran bej. Are, de asemenea, o mișcare de cuarț, un cadran cu 3 mâini și o rezistență la apă de 30 de metri (sau 3 ATM). În plus, pe siteul TOPWATCH.RO vezi gasi acest model in diverse culori, atat ale cadranului, al curelei dar si al bratarii.

3. Timex TW2T35200 Southview Multifunction

Este posibil ca o mulțime de oameni să stie de brandul Timex de la ceasul lor numie Mickey Mouse, care datează de la începutul anilor 1900. Dar să spunem doar că popularitatea lor nu s-a oprit aici. Până în prezent, Timex rămâne un brand cunoscut mai ales pentru ceasurile relaxate. Ceasul Timex TW2T35200 este un exemplu perfect în acest sens.

Fotografia de mai sus prezintă o carcasă din alamă argintie de 41 mm, o curea din piele neagră și un cadran negru. De asemenea, dispune de o mișcare cu cuarț cu 3 mâini, marcatori cu cifre romane și 3 sub-cadrane pentru zi, dată și 24 de ore. Cu siguranță îi dă o atmosferă informală, dar inovatoare.

4. Swatch Skin Irony SYXS106 SKINBLUEIRON

Este greu de crezut că Swatch a fost fondată abia în anii 1980, făcându-l una dintre cele mai tinere mărci de pe această listă. Dar sunt considerați una dintre cele mai populare mărci de ceasuri. Ceea ce face Swatch atât de faimos este înclinația lor pentru a crea ceasuri distractive, vibrante și la modă. Swatch Skin Irony SYXS106 SKINBLUEIRON este ceasul de zi cu zi perfect pentru cei care tind să combine accesorii de culoare deschisă și la modă. Diverse culori ale colectiei Swatch Skin puteti gasi pe siteul WATCHSHOP.RO .

Vine într-o carcasă de 34 mm, o curea din silicon și un cadran argintiu. De asemenea, urmează un afișaj analog, o mișcare de cuarț și are o rezistență la apă de peste 30 de metri.

5. Tissot CARSON T122.407.11.051.00 Powermatic 80 Automatic

Tissot este un brand elvețian care se află în industria ceasurilor de lux încă din anii 1850. Mulți pasionati de ceasuri de mana respecta Tissot, deoarece este bine-cunoscut pentru calitatea și accesibilitatea sa excepționale, în ciuda faptului că sunt recunoscuți ca un brand de lux.

Acest ceas Tissot CARSON T122.407.11.051.00 are o carcasă din oțel inoxidabil de 40 mm, o brățară din oțel inoxidabil și un cadran negru. Are o mișcare automata Powermatic 80 Automatic, marcatori și o fereastra de dată în poziția de ora 6. Mai mult, are și o rezistență la apă de până la 50 de metri. Această capodoperă este, cu siguranță, unul dintre cele mai bune ceasuri de zi cu zi, si care ar excelent si la o tinuta formala dar si la una casual.

6. Seiko 5 SNK355

Chiar dacă acesta este al doilea ceas Seiko de pe listă, colecția Seiko 5 Sports diferă de celelalte. Mulți dintre cei care acum incep sa colectioneze ceasuri recunosc Seiko 5 ca un element de bază. Modelele din această serie sunt cunoscute pentru că sunt grele, funcționale și accesibile. Despre Seiko 5 Sports Automatic am scris AICI mai multe detalii.

7. Victorinox 241733 I.N.O.X.

Cu siguranță ați auzit de Victorinox cel puțin o dată în viață. Poate că le cunoașteți ca un producător popular de cuțite ale armatei elvețiene, dar Victorinox inseamna mai mult decat atat. Inovațiile mecanice bine executate sunt ceea ce fac din Victorinox un brand renumit de ceasuri de mana. Acest brand este o opțiune excelentă pentru cei care doresc un stil ferm și sofisticat.

Ceasul Victorinox Swiss Army I.N.O.X vine într-o carcasă din oțel inoxidabil de 43 mm, cu brățară din silicon negru și cadran negru. Are un afișaj analog, o mișcare elvețiană cu cuarț și o fereastra de dată între marcajele de la ora 4 și ora 5. În plus, are oe rezistență la apă de 200 de metri și este cu siguranță un ceas care poate fi folosit in circumstanțe extreme.

Există atât de multe mărci acolo încât probabil ar ocupa mii de pagini dacă am scrie despre fiecare. Din nou, scopul acestei liste nu este să te convingă să cumperi unul din cele 7 menționate. Mai degrabă, suntem aici pentru a vă ajuta să vă dați seama ti s-ar potrivi mai bine tie. Pana la urma, alegerea este a ta. Doar tu știi care piesă ar fi cea perfectă pentru tine. Daca inca nu esti hotarat, ghidul VreauCeao te poate ajuta cu alte idei si modele.