Seiko Prospex SRPF77K1 “Save the Ocean” Dark Manta Ray

Mihai Matei

Seiko a anunțat recent o ediție specială a popularului ceas de scufundări Turtle SRPF77K1 “Save the Ocean” Dark Manta Ray Special Edition .

Seiko Prospex Turtle SRPF77K1 “Save the Ocean” Dark Manta Ray Special Edition este prezentat într-o carcasă standard „Turtle” din oțel inoxidabil de 45 mm x 13,2 mm. Un lucru demn de remarcat este faptul că rama de scufundare unidirecțională din oțel are o inserție din ceramică, în loc de aluminiu ca la colectiile trecute, făcându-l mai rezistent la zgârieturi.

Seiko Prospex SRPF77K1 “Save the Ocean” Dark Manta Ray

Un cadran albastru închis cu raze Manta și un model texturat se potrivesc cu tema oceanului și oferă cumparatorilor ceva diferit din care să aleagă în comparație cu un cadran plat unic monocolor. Sticla de safir este plată și camerată, cu o lupă pentru ziua / data. O mișcare de calibru 4R36 alimenteaza toate complicatiile acestui ceas SEIKO: orele, minutele, centrele secunde, ziua și data. Acest calibru este același cu 4R35, cu excepția faptului că 4R36 are o funcție de zi suplimentară adăugată la dată. Mișcarea mecanică Seiko bate la 3Hz, are o rezervă de putere de 41 de ore, 24 de bijuterii, cu un rotor bidirecțional și alimentare manuală.

Seiko Prospex Turtle SRPF77K1 este un ceas de scufundare adevarat. Rezistența la apă este evaluată până la 200 de metri. Fiecare ediție specială Prospex Save The Ocean Dark Manta Ray vine cu o curea de silicon albastră și are cu un marcaj de ediție specială pe fundul carcasei plus o cutie specială „Salvați Oceanul”.