Top 5 idei de cerere în căsătorie cu care nu vei da greș!

Mihai Matei

Este inutil să negăm faptul că propunerea în căsătorie este una dintre cele mai visate și așteptate momente din viața unei fete. Chiar dacă spune că nu, că nu-i pasă, că totul este în regulă și să nu-ți faci griji pentru un lucru atât de frivol, nu cădea în capcană! A crescut cu filme romantice, unde a plâns de bucurie atunci când la final protagonistul o cerea  în căsătorie pe iubirea vieții sale, iar mai apoi printr-un sărut pasional se încheia feeric scena, lăsându-ne imaginația să curgă spre un final romantic și o viață fericită până la adânci bătrâneți. Cu un astfel de scenariu înțelegem că presiunea este destul de mare la gândul unui scenariu al vostru de cerere în căsătorie care să de ridice la nivelul zicalei „..și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”.

Da, deci să înțelegem că nu prea ai idei, însă știi ce-ți dorești – îți dorești să o vezi fericită, să o auzi rostind acel „DA” mult așteptat, în lacrimi. Pentru că dorința ta este atât de sinceră, noi putem „lucra” și cu atât, suntem aici, gata să te ajutăm cu 5 propuneri de cereri în căsătorie care, cu siguranță, vor avea succes. Tot ce trebuie să faci este să o alegi pe cea potrivită vouă!

Nu uita că primul pas este să te plimbi printre colecțiile de inele de logodnă și să-l alegi pe cel al cărui poveste îți vorbește sincer despre iubirea voastră!

Cerere în căsătorie tradițională plină de emoție

Un context ideal de a dărui inelul de logodnă nu poate fi decât într-o zi de sărbătoare, în fața familiei reunite. O imagine feerică este cea de Crăciun, în care despachetați cadourile, lângă brad, iar în frenezia bucuriei darurilor, tu te așezi în genunchi și îi ceri mâna, spre surpriza tuturor. Cu siguranță acel „DA” va fi unul plin de lacrimi de bucurie atât din partea ei, cât și a unor membri din familie, care vor fi fericiți și recunoscători că ai ales ca și ei să facă parte din acest moment emoționant și important din viața voastră de cuplu.

Cerere în căsătorie pentru cei creativi și originali

Această idee de cerere în căsătorie este pentru persoanele îndemânatice și creative. Un mod original de a cere în căsătorie este crearea unui scrapbooking despre povestea voastră de iubire. Un colaj cu fotografii, mesaje de iubire, bilete la evenimente la care ați participat și orice alte materiale care vă trezesc amintiri ale unor momente romantice trăite împreună. Pagină după pagină, amintire după amintire, până ajungeți la ultima care are inscripționat un mesaj romantic iar la final cererea în căsătorie. Cu siguranță va rămâne profund impresionată, mai mult decât atât, ea va păstra această carte cu sfințenie drept amintire a unui moment minunat, esențial, din viața voastră.

Cerere în căsătorie pentru „urmașii” lui Peter Pan

Această cerere în căsătorie este una amuzantă, pentru că ne duce cu gândul la copilărie, la momentele când ne jucam „de-a descoperitul comorii”, doar că de această dată o comoară adevărată va fi descoperită. Strategia punctelor unde se vor găsi noi indicii poate implica locații importante din oraș pentru povestea voastră de dragoste și poate culmina, de ce nu, cu locul unde v-ați întâlnit pentru prima dată!

Cu siguranță, este o idee plină de veselie pentru o cerere în căsătorie a unei persoane dinamice și curioase de fel.

Propunere în căsătorie într-un cadru „pe neașteptate”

Cum ți se pare ideea unei cereri în căsătorie într-un cadru al rutinei zilnice, ca de exemplu, dimineața la cafea? Te asigurăm că va fi o surpriză extrem de neașteptată și iubita ta va fi peste măsură. Astfel, ia în considerare și această idee a cererii în căsătorie într-un cadru cotidian, neieșit din comun, însă cu potențial extraordinar de a o încânta.

Cerere în căsătorie printre nori

Dacă vă place să călătoriți împreună, această idee de propunere în căsătorie este una ideală pentru povestea voastră de dragoste. Astfel, complotează cu însoțitoarele de zbor, vor fi mai mult decât încântate să fie parte a acestei cereri în căsătorie. Ai putea să le rogi pe ele să te ajute să spună un mesaj adresat iubitei tale sau de ce nu, poate chiar să preiei tu cuvântul și să îți declari dragostea la mii de metri altitudine! Te asigurăm că surpriza cererii în căsătorie va fi pe măsura altitudinii.

În final, nu ne rămâne decât să precizăm că toate ideile prezentate au acea magie cu care veți surprinde persoana iubită. Rețineți, în primul rând să aveți la voi, după inelul de logodnă, cel mai larg zâmbet al vostru, zâmbetul la care nu poți decât să răspunzi cu un „DA” emoționat și plin de iubire.