Orient Bambino FAC00009W0 – pareri si preturi

Mihai Matei

În ultimii ani, tot mai mulți oameni au descoperit ceasurile Orien. În același timp, Orient nu este la fel de faimos și cunoscut precum alte mărci japoneze precum Seiko și Casio. Dar asta nu înseamnă că Orientul nu produce ceasuri grozave. De fapt, este exact opusul.

Dacă sunteți în căutarea unui ceas elegant clasic, elegant, cu o calitate excelentă a construcției și o mișcare automată, la un preț accesibil Orient Bambino FAC00009W0 poate fi ceasul perfect pentru dvs.

Orient, spre deosebire de ceea ce cred unii oameni, nu este un brand nou în niciun fel. De fapt, Orient a fost fondată în 1901 de către Shogoro Yoshida când a deschis un magazin de ceasuri de buzunar. În 1936, și-a deschis propria fabrică, producându-și propriile ceasuri de mână. Acestea fiind spuse, Orient are o istorie lungă și bogată în fabricarea ceasurilor de mână, ceea ce înseamnă un mare know-how și expertiză, care permite mărcii să producă ceasuri de mână de înaltă calitate la prețuri accesibile.

În acest articol, ne vom uita mai atent la unul dintre cele mai populare ceasuri Orient – Orient 2nd Generation Bambino FAC00009W0 .

Carcasa lui Orient Bambino FAC00009W0

Ceasul este prezentat cu o carcasă din oțel inoxidabil cu un diametru de 40,5 mm. Grosimea fiind de 11,8 mm. O dimensiune clasică, iar pentru mulți bărbați, nu este nici prea mare, nici prea mică. În ceea ce privește designul, carcasa este executată într-un mod în care nu iese în evidență. Acesta este un lucru minunat, având în vedere scopul ceasului. Carcasa are urechi relativ scurte care se curbează și sunt lustruite deasupra pentru a-i conferi un aspect elegant și elegant. Rama este subțire și lustruită pentru a pune toată atenția pe cadran.

Laturile carcasei sunt periate, ceea ce creează un contrast frumos și arată că Orient a acordat cu adevărat atenție detaliilor. Periajul este executat frumos și contrastează perfect părțile lustruite. Poziționata la ora 3, are o coroană oarecum supradimensionată care contribuie la atracția sa clasică.

O caracteristică distinctă de design a acestui ceas este că are un cristal mineral rezistent la zgârieturi. Nu în ultimul rând, ceasul Orient Bambino FAC00009W0 are o curea din piele maro cu relief de crocodil, cu o cataramă cu o lățime de 21 mm. Când vine vorba de ceasurile clasice, curelele din piele sunt aproape obligatorii, iar această curea este una de o calitate indiscutabila. Ceasul este rezistent la apă până la 30 de metri, ceea ce, în practică, înseamnă că poate face față stropilor de apă, dar nu ar trebui să fie scufundat sub apă.

Cadranul

Orient Bambino FAC00009W0 are un cadran alb frumos, cu un aspect clasic, dar nu compromite atenția la detalii. Cadranul are aplicate cifre romane din metal lustruit.

Poziționat la ora 3, are o fereastră de data. Pentru a contrasta cadranul alb, ceasul are mâini albastre în formă de sabie / diamant. Mâinile albastre sunt o caracteristică pe care o găsim adesea în ceasurile vintage și clasice, deci este un detaliu frumos pentru Bambino FAC00009W0.

În opinia noastră, ceasul are cantitatea potrivită de detalii pentru a se asigura că oferă o impresie luxoasă și exclusivistă, dar în același timp, nu prea multe detalii pentru a face să pară aglomerat. La urma urmei, un ceas clasic elegant ar trebui să fie minimalist.

Mecanismul lui Orient Bambino FAC00009W0

Ceasul este alimentat de noul și actualizatul calibru Orient F6724. Îmbunătățirile majore ale mișcării, în comparație cu predecesorul, este că acum are si funcția de alimentare manuală. Mișcarea are o rezervă de putere de 40 de ore. Găsirea unei mișcări care oferă toate acestea este destul de unică, deoarece ceasurile cu mișcări automate care încorporează, de asemenea, secunde de hacking și funcții de înfășurare manuală tind să aibă adesea un preț mai ridicat.

Concluzii

Una peste alta, este ușor de văzut de ce Orient Bambino FAC00009W0 2nd Generation este un ceas atât de popular. Acest ceas este o extraordinar atât în ceea ce privește tehnicitatea, cât și finisarea, dar și în ceea ce privește designul.

Dacă doriți un ceas de înaltă calitate, bine finisat, cu o mișcare robustă, Orientul 2nd Generation Bambino FAC00009W0 este cu siguranță un candidat excelent. Are un design clasic și elegant, care va funcționa excepțional de bine la ocazii formale, dar, în același timp, este suficient de robust și sportiv pentru a fi purtat ca un ceas de zi cu zi.

Orient Bambino FAC00009W0 2nd Generation