Noul Orient FAC08004D0 Bambino Version 4

Mihai Matei

Orient FAC08004D0 Bambino Version 4 – Orient Bambino este unul dintre cele mai populare ceasuri automate, la prețuri accesibile, de pe piață. Orient este un brand cu care nu toată lumea este familiarizat, deoarece, în anumite privințe, sta mereu în umbra unor mărci precum Seiko și Casio. Dar asta nu înseamnă că ceasurile Orient sunt inferioare. De fapt, dimpotrivă. Există puține ceasuri la prețuri accesibile, care oferă aceeași calitate a construcției, finisajului și, desigur, a mișcării automate ca Orient Bambino.

Un alt plus este că Orient își actualizează, revizuiește și îmbunătățește în mod constant produsele, aducând an de an versiuni noi. Orient FAC08004D0 Bambino Version 4 este un ceas care oferă o valoare excepțională pentru banii pe care ii veti plati.

Despre Orient Bambino Version 4 FAC08004D0

Orient Bambino V4 FAC08004D0 este un ceas clasic, elegant și atragator. Funcționează excelent ca un ceas de zi cu zi sau pentru ocazii formale și are un design elegant și modern, cu elemente atemporale. Ceea ce se remarcă la acest ceas este cu siguranță cadranul său albastru fascinant, care este unic și vibrant.

Deoarece aceasta este versiunea 4, s-au schimbat multe lucruri de când au introdus prima versiune. Dar Orient a făcut în mod constant doar modificări subtile și îmbunătățiri ale performanței sale,nefiind necesara o reviziuri completa a modelului. Cel mai mare upgrade la acest ceas este faptul că Orient l-a actualizat cu o nouă mișcare. Această mișcare este mai precisă, mai robustă și are atât funcții de alimentare manuală, cât și de hacking seconds.

Carcasa

Începând cu carcasa, FAC08004D0 are un design elegant, minimalist și clasic, care îi conferă un aspect elegant perfect. Când vine vorba de ceasuri elegante, carcasa nu ar trebui să fure spectacolul, ci mai degrabă să completeze cadranul, iar acest lucru este exact ce face carcasa lui Orient FAC08004D0.

Carcasa are un diametru de 41 mm și o grosime de 11,8 mm. Ceasul are o dimensiune relativ clasică, care nu iese din comun. Carcasa este complet lustruită pentru a obține un aspect elegant și clasic. Urechile sunt relativ scurte și curbate și se integreaza frumos în carcasă. În plus, datorită urechilor relativ scurte, carcasa nu este percepută ca fiind uriașă, ceea ce înseamnă că este potrivită pentru multe dimensiuni diferite de încheieturi.

La ora 3 pe lateral, ceasul are o coroană push / pull. Acest ceas are o rezistență la apă de 30 m, ceea ce evident nu este grozav, dar este important să rețineți că acesta este un ceas potrivit pentu o camasa și nu pentru inot. În practică, înseamnă că poate rezista stropilor de apă, dar nu ar trebui niciodata să fie cu adevărat scufundat sub apă.

Cadran

Ceasul Orient FAC08004D0 are un cadran cu cupolă. Cadranul bombat adaugă adâncime ceasului și, cel mai important, îi conferă un aspect usor retro. Punctul culminant al acestui cadran este totuși designul albastru care începe de la un albastru mai deschis în centru și apoi trece la o culoare foarte întunecată, aproape neagră, spre margini. Cadranul are o fereastră de data la ora 3.

Orient a făcut o treabă excelentă cu finisarea și detaliile prezente pe acest ceas, ceea ce îl face să pară mult mai scump decât este de fapt. De exemplu, cadranul are aplicate indicatoare orare din metal lustruit, cu formă de diamant și design teșit. Acestea reflectă lumina foarte frumos frumos și conferă, de asemenea, adâncime cadranului. Mâinile au un design lustruit și teșit asortat. Cu siguranță nu te vei plictisi niciodată de acest cadran. Pentru a adăuga puțină culoare, Orient FAC08004D0 are vârfulsecundarului vopsit în roșu.

Mecanismul lui Orient FAC08004D0

În interior se află calibrul automat intern F6724 Orient , și acesta este cu siguranță unul dintre punctele calitatile acestui ceas. Aceasta este un mecanism excelent care s-a dovedit a fi robust si fiabil, care poate functiona ani de zile fără service sau întreținere. Mișcarea utilizată anterior a avut, de asemenea, probleme de precizie, dar aceasta este destul de bună și când vine vorba de acuratețe. Una peste alta, mecanismul lui Orient FAC08004D0 Bambino Version 4 este excelent. Este de înaltă calitate, performant și, cel mai important, produs chiar de Orient. Există puține ceasuri, în această gamă de prețuri, care utilizează mișcare automată internă.

Concluzii

Una peste alta, este corect din partea noastra să spunem că Orient Bambino V4 FAC08004D0 este un ceas care oferă o excelentă valoare pentru banii pe care ii platiti pentru el. Este bine construit, cu o mare atenție la detalii, este uimitor de privit și are o mișcare internă excelenta.

Acest ceas are un design elegant, ceea ce îl face potrivit pentru ocazii formale și o pentru îmbrăcămintea de zi cu zi. Cadranul său uimitor și atenția la detalii vă vor asigura că nu vă veți plictisi niciodată.

Orient FAC08004D0