Noua colecție Sabion – un Festin de verighete autentice, inspirate din tradiționalitatea românească și simbolistica divină

Mihai Matei

Casa de Bijuterii Sabion dă de veste lansarea primei colecții de verighete dintr-o serie care își propune să cuprindă și redea elemente cu profundă însemnătate simbolică și spirituală pentru toți cei care aleg să-și lege destinele în fața Lui Dumnezeu: colecția Festin .

Despre Colecția Festin

Un festin într-o colecție autentică ce își are propria origine, o ie a trecutului și prezentului, este menită să atragă prin eleganță și tradiționalitate. De finiția originii este de a ne reaminti punctul de plecare al unei povești. Orice familie își are propria poveste, istorie, identitate. Colecția Festin este dovada vie și de necontenit a păstrării și continuității acestei ii a Divinității și a motivelor tradiționale românești, în care noi, ca purtători ai creației oferim viitoarei familii eleganța alegerii propriei povești de viață.

Modelele de verighete din alcătuirea acestei colecții sunt lucrate la noi, în România, de către maeștri bijutieri ai Atelierelor Sabion din Târgu Mureș. De la schița designerului până la retușul final al bijutierului, fiecare model a fost făurit cu gândul la povestea celor doi îndrăgostiți aflați în căutarea simbolurilor demne să le reprezinte pentru întreaga viață promisiunea de iubire reciprocă. Sunt verighete care au în construcția lor nemurirea iubirii și binecuvântarea eternă a acesteia pe care Dumnezeu le-o dăruiește celor din fața altarului.

Verighetele colecției Festin sunt realizate din aur galben și alb, iar pentru redarea cât mai intensă a motivului simbolic al fiecărui model, a fost utilizat emailul negru.

Modelele se lansează într-o ordine simbolică, acestea fiind disponibile consecutiv începând de astăzi pe: sabiono/colectia-festin

Vă invităm să descoperiți Festinul !