GIRARD-PERREGAUX LAUREATO ABSOLUTE INFRARED 2021

Mihai Matei

Creat exclusiv pentru piața chineză, GIRARD-PERREGAUX LAUREATO ABSOLUTE INFRARED 2021 coincide cu aniversarea de 230 de ani a Girard-Perregaux și deschiderea unui nou butic în China, o premieră pentru marcă.

Girard-Perregaux lansează un nou ceas, dotat cu un cadran din carbon forjat, creat exclusiv pentru piața chineză. Apariția acestui model, Laureato Absolute Infrared, marchează un moment interesant pentru brand. Într-adevăr, anul acesta va avea loc deschiderea unui nou butic în China, o premieră pentru marcă.

GIRARD-PERREGAUX LAUREATO ABSOLUTE INFRARED

Girard-Perregaux are o lungă istorie pe piata asiatica, datând de peste 160 de ani când François Perregaux , cumnatul lui Constant Girard, unul dintre fondatorii brandului, a trăit și a lucrat în regiune. China a fost întotdeauna o piață dinamică. În urmă cu câteva luni, marca a lansat Quasar Infrared , realizat exclusiv pentru piața chineză. Acum, revine cu un nou model, Laureato Absolute Infrared, produs din nou exclusiv pentru China continentală. Mai târziu în acest an, Girard-Perregaux va deschide un boutique în China, o premieră pentru companie și o demonstrație suplimentară a angajamentului său față de această regiune importantă.

In ciuda aspectului său avangardist, ceasul este echipat cu o mișcare Manufacture, care se bazează pe vasta experiență a celor de la Girard-Perregaux în domeniul ceasurilor. Laureato Absolute Infrared este găzduit într-o carcasă din titan de gradul 5, de 44 mm, acoperită cu PVD. Titanul a fost selectat pentru caz, deoarece este ușor, sporind confortul purtătorului, în timp ce tratamentul PVD conferă modelului un aspect sublim și furtunos. În ciuda modernității sale, carcasa prezintă, de asemenea, măiestria tradițională inegalabilă a marcii, cu finisaje lustruite și satinate, aplicate cu pricepere. Modelul are o ramă octogonală, o caracteristică de design văzută pentru prima dată pe legendarul Laureato din 1975, o caracteristică care continuă să ofere o atracție deosebită.

Cadranul acestei ultime creații este realizat din carbon forjat, un material ultramodern care este produs folosind un proces care necesită mult timp. În inima lui Laureato Absolute Infrared se află o mișcare Manufacture, calibrul cu alimentare automată GP0330-1060. Este alcătuit din 218 de componente, toate produse conform standardelor exigente ale Girard-Perregaux.

Ceasul este prezentat cu o curea de cauciuc negru care încorporează cusături roșii. Cureaua este integrată în carcasă, oferind o relație ergonomică impresionantă cu încheietura purtătorului. O cataramă pliabilă, cu un sistem de micro reglare, oferă proprietarului mijloacele necesare de a regla fin dimensiunea curelei, oferind o potrivire optimă. Catarama, ca și carcasal, este construitadin titan cu tratament PVD, contribuind la estetica armonioasă a modelului.

GIRARD-PERREGAUX LAUREATO ABSOLUTE INFRARED 2021, limitat la 88 de piese, este disponibil la vânzătorii oficiali Girard-Perregaux din Marea Chinei începând cu iunie 2021.