Galeriile Sabion – eveniment de redeschidere și lansarea colecției Mistero by Gianni Lazzaro

Mihai Matei

Galeriile Sabion prezintă în exclusivitate în România colecțiile celui mai cunoscut bijutier român, Gianni Lazzaro!

Cu ocazia redeschiderii magazinului Galeriile Sabion, pe Calea Victoriei nr. 68-70, va avea loc lansarea colecției Mistero semnată de Gianni Lazzaro , cel mai cunoscut bijutier român la nivel internațional.

Programul manifestărilor cuprinde o conferință de presă programată pentru joi la ora 11 și apoi, începând cu ora 19:00, lansarea oficială a colecției, în prezența maestrului.

Zilele de vineri și sâmbătă sunt dedicate vizionărilor private ale colecției.

Sabion este o casă de bijuterii înfiinţată în 1998 dar care duce mai departe tradiția de generații a unei familii. Sunt 17 magazine Sabion în toată țara, iar magazinul concept, Galeriile Sabion a câștigat Premiul pentru Cel Mai Frumos Magazin din Lume în cadrul competiției ARE Design Awards 2011 prezentată de Association for Retail Environments (ARE), care recompensează anual cele mai bune concepte în materie de design din domeniul retailului. Galeriile Sabion a mai primit şi Premiul pentru inovație în pardoseală şi Premiul pentru expunere artistică în cadrul celei de-a 40-a ediţii a A.R.E. Design Awards, ce s-au desfăşurat în Las Vegas. În cadrul competiției, Sabion a concurat cu alți 500 de jucători de pe piața internațională de retail precum Tiffany’ s, Macy’s sau Apple Store.

Cine este Gianni Lazzaro ? Ei bine, este românul înscris în elita bijuteriei internaționale. Pe numele său adevărat Lazăr Marcovici, Lazzaro a absolvit Academia de Arte din Dusseldorf în anul 1974 când a și început să creeze bijuterii. Tot în anul 1974 deschide o galerie de artă însă, după scurt timp, decide să se dedice exclusiv bijuteriilor. La ora actuală este prezent în cele mai mari expoziții de bijuterii din Basel, Vicenza, Hong Kong şi Las Vegas. În plus, găsim bijuteriile sale în magazine din Viena, Paris, Geneva, Milano, Vicenza, Basel, Moscova, Sydney, New York, Las Vegas, Kiev, Dusseldorf, Barcelona, Dubai, Brisbane.

Printre clientele fidele ale lui Lazzaro se numară Sophia Loren si Heidi Klum dar și alte personalități feminine de talie mondială.