Galeria Faptelor Bune – primele impresii

Mihai Matei

Galeria Faptelor Bune este deschisă pe Calea Victoriei până la finele lunii decembrie. Cu toate acestea, Fundația Sabion a transferat astăzi prima transă a sumelor colectate până la această dată către Asociația P.A.V.E.L., cea care se îngrijește de 20 de ani de copiii aflați sub tratament în secția de Oncologie Pediatrică a I.O.B.

Nu este o sumă foarte mare, însă este un început bun.

Cu siguranță, în anul care urmează, copii aflați aici vor avea suficiente materiale pentru a picta, pentru a-și lumina zilele, pentru a-și exterioriza trăirile. Mai mult decât ceea ce se vede în materialele alăturate, în urma reportajelor efectuate pe seama acestui eveniment, alți oameni de bine ni s-au alăturat.

Urmarea materialului realizat de Anisa Săndulache la România Tv a fost ca un domn care a dorit să își păstreze anonimatul s-a oferit sa achizitioneze toate aparatele de purificare și sterilizare a aerului necesare acestei secții a spitalului.

Galeria Faptelor Bune este un eveniment care nu ar fi fost posibil fără susținerea celor care au licitat, oameni de bine, oameni care au înțeles că dacă vrei să primești iubire trebuie să dăruiești iubire. Le mulțumim că ne-au fost alături.

În spiritul transparenței depline, am atașat lista donațiilor strânse până acum, precum și copia Contractului de Sponsorizare prin intermediul căruia a fost achitata aceasta primă tranșă.

Le transmitem mulțumiri tuturor celor care ne-au fost alături la Galeria Faptelor Bune: Melania Medealanu, Carmen Moise, Diana-Florina Cosmin și Fine Society, Osli Studio, Ionela Nastase, Paula Rusu, Bianca Moruș, Anisa Săndulache, Digi 24, România TV, TVR, Pro Tv, A List Magazine, Lorena Burlacu, Antena 1 și Antena 3.

Contract