Ceasuri Zeppelin – pareri si 15 modele deosebite

Mihai Matei

Anii 1900 au cunoscut cel mai mare salt în industria aeronautică odată cu invenția zeppelinelor, cunoscute și sub numele de dirijabile. Sărbătorind această minune tehnică din trecut, marca de ceasuri Zeppelin creează piese iconice și atemporale. Fondat sub marca POINTtec , ceasornicarul german a intrat în industria orologeriei si a devenit renumit pentru stilul, durabilitatea și prețul său. În al doilea deceniu de existență, Zeppelin a produs în mod constant ceasuri cu cuarț dar și ceasuri mecanice.

Istoria brandului de ceasuri Zeppelin

Compania mamă POINTtec a lansat ceasurile Zeppelin în 2002. Brandul Zeppelin s-a inspirat de la pionierii aviației timpurii. Călătoria în zepelin era rezervată doar elitei. În celebrarea acelui mod de transport clasic și maiestuos, ceasurile Zeppelin prezintă pe cadranele lor un motiv de dirijabil. În 2017, marca-mamă a sărbătorit trei decenii foarte reușite în industria orologeriei. Astăzi, marca POINTtec este printre cei mai mari producători de ceasuri din Germania, cu multe mărci în portofoliu.

Reputatie

Ceasurile Zeppelin nu sunt echipate cu componente tradiționale asamblate manual și, de asemenea, nu sunt extrem de funcționale. Principalul atu pentru marcă este prețul ceasurilor sale. Dacă doriți să oferiti un cadou elegant pentru cei dragi, oricare dintre aceste ceasuri Zeppelin ar fi o alegere perfecta.

Este Zeppelin un brand bun?

Brandul german, cunoscut pentru ceasurile sale elegante și accesibile, primește recenzii mixte de la pasionații de ceasuri. Faptul că marca comercializează ceasurile fabricate în Germania atrage și multe critici, deoarece majoritatea componentelor au rădăcini asiatice. În măsura în care nu toate ceasurile au eticheta „Made in Germany“. Iubitorii de ceasuri mai observă că niciuna dintre mișcările echipate nu provine din Germania, ci folosește în schimb mișcări precum ETA , Ronda etc.

În plus, Zeppelin se mândrește cu cadrane în formă de cupolă care seamănă cu zeppelinele maiestuoase, dar cadranele în formă de cupolă sunt mai predispuse la deteriorare și rupere. În ceea ce privește curelele de ceasuri Zeppelin , unii clienți subliniază că nu sunt de înaltă calitate, deoarece se uzează foarte ușor în câțiva ani.