Bulova FRANK SINATRA 96B347

Mihai Matei

Bulova FRANK SINATRA 96B347 – Continuându-și seria de ceasuri în parteneriat cu muzicieni și organizații muzicale, Bulova aduce un omagiu cântărețului Frank Sinatra cu 10 ceasuri noi, inspirate de epocă, împartite în patru iterații distincte de design, fiecare numit după o piesă celebră a artistului. Colecția include „Fly Me to the Moon” în formă de pernă, „My Way” dreptunghiulară, „Young at Heart” în stil tonneau și, în cele din urmă, modelul rotund „The Best is yet to come”, care se distinge și prin urechi evazate. Fiecare dintre modele include o imagine a semnăturii lui Sinatra pe cadran.

Potrivit celor de la Bulova, legătura mărcii cu Sinatra se duce până în anii 1950 și seria de televiziune The Frank Sinatra Show , unde Bulova a fost sponsor. De asemenea, era cunoscut faptul ca Sinatra deținea și purta ceasuri Bulova aproape in fiecare zi. Ca atare, marca, în angajamentul său continuu de a produce ceasuri influențate de momente și persoane celebre din muzică, a lansat colecția Sinatra inspirată din anii 1950 și ’60 pentru a onora Hoboken, „cel mai faimos fiu din New Jersey”.

Bulova FRANK SINATRA 96B347 – “Fly Me to the Moon”

Incorporând accente iconice Bulova de epocă, cu elementele inconfundabile ale interpretului legendar Frank Sinatra, ceasul ‘ Fly Me To The Moon ’ prezintă o carcasă din oțel inoxidabil cu mâini și markere în stil vintage, de culoare argintie. Semnătura lui Frank Sinatra este afișată elegant pe cadranul alb texturat argintiu. Ceasul dispune de o mișcare automată Miyota Calibru 8215 cu 21 de bijuterii, cu o rezervă de putere de 42 de ore și are o fereastra de data, la ora 3.

Carcasa din spate expune mișcarea fină și prezintă titlul melodiei celebre, precum și emblema Fedora Hat, care poate fi găsită și gravată si pe coroană. Cureaua din piele texturată, de culoare maro, are o cataramă desfășurată și este ștampilată cu numele „Fly Me To The Moon” de-a lungul interiorului. Ceasul are un cristal de safir cu cupolă, cu acoperire AR și rezistență la apă la 30 de metri.

Bulova FRANK SINATRA 96B347