Big Bang Tourbillon 5-day Power Reserve Carbon White

Mihai Matei

Big Bang Tourbillon 5-day Power Reserve Carbon White – Tourbillonul este una dintre numeroasele minuni ale capodoperelor horologice, un răspuns la o problemă cu care se confruntă ceasul atunci când era tinut o mare parte din timp într-un buzunar și, prin urmare, suporta stresuri inegale ale forței gravitaționale. Odată cu invenția ceasului de mână, această problemă specială a devenit un lucru din trecut, dar dragostea noastră pentru complicația tourbillon persistă.

Un studiu în contrast

Cu Big Bang Tourbillon 5-day Power Reserve Carbon White , Hublot aduce flerul lor distinctiv pentru materiale și stil modern conceptului Big Bang Tourbillon. În această iterație, ei se joacă cu contraste – alb și negru, vechi și nou, curbă și unghi.

Colorația lui Big Bang Tourbillon 5-day Power Reserve Carbon White este alb-negru, care amintește de fotografiile granuloase ale primilor pionieri în ceasornicarie. Carcasa de 42 mm este din fibră de carbon, cu fibre albe de micro-sticlă, care creează un cadru aproape abstract mecanicilor puternic tehnici din spatele cadranului.

Cadranul în sine este un aranjament jucăuș de cercuri suprapuse care strălucește în carcasă. Cronometrul principal este compensat și se blochează cu un indicator de rezervă de 5 zile și cușca tourbillon, deoarece își efectuează o rotație în fiecare minut. Există o contradicție veselă între unghiurile curate ale carcasei și spirala mișcării constante în cadran.

Sub cadran se află mișcarea de fabricație HUB6020, estetica plină de spirit oferind loc priceperii tehnice găsite în toate ceasurile Hublot. Mișcarea internă, alimentată manual, este un tourbillon schelet cu o impresionantă rezervă de putere de 115 ore. Această mișcare a fost concepută special pentru a se încadra în carcasa în formă de ton a lui Big Bang Tourbillon 5-day Power Reserve pentru a maximiza estetica exuberantă.

Ceasul este asociat cu o curea de cauciuc albă, care are două cusături laterale pentru a evidenția schema de culori contrastante alb-negru. Cureaua se închide cu o fermoar negru din ceramică și titan placat cu negru. Acest ceas dispune de sistemul patentat Hublot „One-Click” pentru o schimbare rapidă și ușoară a curelelor.

Big Bang Tourbillon 5-day Power Reserve Carbon White este o versiune limitată de doar 100 de piese.