BELL & ROSS BR05 CHRONO

Mihai Matei

BELL & ROSS BR05 CHRONO – Anul trecut, Bell & Ross și-a lansat ceasul clasic din oțel inoxidabil, cu o brățară integrată: BR05. Ceasul a fost un hit-and-miss pentru fanii brandului. Deci, adăugarea unui cronograf va schimba asta?

Audemars Piguet cu Royal Oak , Patek Philippe cu Nautilus, Vacheron Constantin cu Overseas; și dacă vreti ceva mai accesibil: Girard Perregaux cu Laureato, Chopard cu Alpine Eagle și Maurice Lacroix cu Aikon . Deși am numit doar câteva exemple de ceasuri de mana din oțel inoxidabil cu brățări integrate, deja v-ati dat seama cat de popular este acest stil de ceas.

Deci, de ce este acest BELL & ROSS BR05 CHRONO diferit? În timp ce celelalte ceasuri pot fi configurate pentru a include un cronograf, ceea ce nu au este in ADN-ul Bell & Ross. BR05 Chrono pare că a fost smuls direct dintr-o cabină de avion

BR05 este alimentat de calibrul BR-CAL.301, o mișcare cronografă automată, cu putere de 42 de ore care rulează la 28.800 vph. Mișcarea este găzduită într-o carcasă din oțel inoxidabil, care are acum de 42 mm. Adăugarea cronografului separă acest model de a fi doar un alt ceas cu brățară integrat. Acum este un ceas cu instrumente funcționale de care se pot bucura fanii aviației care doresc o piesa inspirata de anii ’70.

BR05 Chrono poate fi cumpărat cu cadran negru sau în configurația „Blue Steel”. Disponibil fie pe o brățară, fie pe o curea de cauciuc, BELL & ROSS BR05 CHRONO este un alt ceas potrivit pentru a se alătura liniei de ceasuri Bell & Ross.

BELL & ROSS BR05 CHRONO Automatic Chronograph, Ref. No. BR05C-BU-ST/SST

BELL & ROSS BR 05 Automatic Chronograph 42mm, Ref. No. BR05C-BL-ST/SST

BELL & ROSS BR 05 Automatic Chronograph 40mm, Ref.No. BR05C-BUBU-ST/SRB

TimelessWatco te invita sa citesti si despre noul Bell & Ross BR-X1 Military .