Am testat: Tissot Couturier T0356171603100

Mihai Matei

Tissot Couturier T0356171603100 ne atrage imediat, si este un exemplu fantastic al măiestriei care caracterizeaza fiecare ceas Tissot . Tissot are o istorie extinsă ca companie în mai multe domenii sportive diferite și, din acest motiv, fiecare ceas pe care îl creează trebuie să fie extrem de durabil.

Este demn de remarcat faptul că acest ceas are un diametru destul de mare în comparație cu alte ceasuri, deci pur și simplu nu este potrivit pentru toate dimensiunile încheieturii mâinii. Din anumite unghiuri, acest ceas arată, de asemenea, mai mare decât este de fapt

Există, de asemenea, o altă caracteristică care face ca acest ceas să pară mai mare decât este de fapt, dar l-am considera ca fiind o caracteristică extrem de benefică. Există contururi mici în partea stângă a carcasei și, deși afectează dimensiunea ceasului, ele adaugă și un plus de clasă ceasului. Natura minimală a acestui ceas nu se potrivește neapărat cu dimensiunea ceasului, dar este perfect asociată cu o schemă de culori incredibil de monocromă. Ceasul se bazează pe trăsăturile cadranului pentru a rupe aspectul monocrom.

În ansamblu, Tissot Couturier T0356171603100 pare să aibă aspectul unui ceas clasic și, asociat cu bratara din piele de crocodil, are un aspect puternic și sofisticat.

După cum am menționat anterior, acest ceas special are un aspect complet monocrom. Ceasul se bazează direct pe marcaje orare înclinate și pe caracteristicile proeminente pentru a face cadranul să iasă în evidență. Cadranul în sine este alb, iar majoritatea caracteristicilor ceasului sunt de culoare argintie.

Tissot Couturier T0356171603100 are o carcasă din oțel inoxidabil foarte bine lustruită. Contururile reale ale carcasei sunt periate, creând un strat minunat de contrast.

Durabilitatea pe care se știe că Tissot o oferă consumatorilor este evidentă în designul și structura acestui ceas, deoarece are un cristal de safir durabil. Este stiut faptul ca acest material este foarte rezistent la zgârieturi și este mult mai durabil decât alte materiale. Rezistența la zgârieturi ii poate menține ceasului Tissot Couturier T0356171603100 un aspect nou pentru perioade lungi de timp.

Unul dintre lucrurile noastre preferate despre o serie de ceasuri Tissot este că acestea prezintă detalii foarte mici, care arată un nivel excelent de măiestrie. Direct la a doua mână a acestui ceas veți putea observa un „T” extrem de mix, deși va trebui să vă uitați atent. Există, de asemenea, caneluri fine pe cadranele de 6, 9 și 12.

Caracteristici Tissot Couturier T0356171603100

Acest ceas Tissot Couturier prezintă o mișcare automată C01.211 , creata în 2008. A fost întâmpinat inițial cu câteva opinii nu tocmai favorabile, întrucât prezintă utilizarea mai multor piese din plastic. Am făcut multe cercetări cu privire la acest tip de mișcare și nu am reușit să găsim nicio dovadă că utilizarea pieselor din plastic compromite sau altereaza fiabilitatea mișcării.

Utilizarea cronografului este incredibil de ușoară, deoarece tot ce trebuie să faceți pentru a activa cronograful este să apăsați butonul care este situat deasupra coroanei. Pur și simplu apăsați-l din nou pentru a-l opri. Dacă doriți să resetați cronograful, trebuie doar să apăsați butonul situat sub coroană. Toate butoanele acestui ceas au cu un zgomot de clic foarte satisfăcător, deci nu trebuie să vă faceți griji dacă l-ați apăsat corect sau nu! Citeste mai multe despre cum functionaza un ceas cronograf.

Una dintre cele mai sofisticate caracteristici ale acestui ceas, în opinia noastră, este cureaua din piele de culoare maro, care are o închidere cu cataramă.

Cu o rezervă de putere de 45 de ore, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la epuizarea energiei la acest ceas Tissot Couturier T0356171603100, iar cu o rezistență la apă de până la 100m, îl veți putea purta fie în duș, fie în cadă, fără să vă faceți griji deloc. Deși probabil nu ar trebui să faceți scufundări cu el!

Dacă sunteți în căutarea unui ceas Tissot care să aibă un aspect clasic și sofisticat, atunci credem că ar trebui să luați în considerare acest ceas. Are un aspect minimalist care se remarcă cumva mai mult decât s-ar crede inițial. Deși se știe că oțelul inoxidabil este destul de greu, acest ceas special este destul de confortabil în timp ce este purtat și este, de asemenea, extrem de sigur.

Per ansamblu, ceasul Tissot Couturier T0356171603100 este un exemplu fantastic al nivelului excepțional de durabilitate pe care Tissot il pune in ceasurile pe care le produce.

Tissot Couturier T0356171603100