Aleea Celebrităților 2016

Mihai Matei

Proiectul Aleea Celebrităților continuă și in 2016.

Prima ediție din 2016 a acestui eveniment i-a avut ca protagoniști pe Rodica Popescu Bitănescu, Florina Cercel și Adela Mărculescu, în aceeași atmosferă de sărbătoare, în Piața Timpului din București.

Casa de Bijuterii Sabion, bijutierul oficial al evenimentului, a marcat momentul prin oferirea câte unei distincții realizată manual în aur pentru fiecare dintre cele trei doamne ale scenei românești.

Ne bucură faptul că putem să onorăm din nou, alături de Primăria Generală a Capitalei, a Teatrului Metropolis si a magazinului COCOR, nume mari ale scenei teatrului și filmului românesc. Astfel, pe data de 27 martie 2016, în același loc, vor fi dezvelite patru noi stele, acordate de această dată postum unor nume care și-au pus puternic amprenta asupra lumii artistice românești. Este vorba de actorii Dem Rădulescu, George Constantin, Dinu Manolache și Ștefan Bănică. Fiecare dintre aceștia fiind reprezentat în cadrul evenimentului de copii lor, la rândul lor actori.

“ Este o onoare pentru Casa de Bijuterii Sabion să fie bijutierul oficial al evenimentului și, in acest fel, prin stelele de aur pe care le oferim cu atât de mult drag, să fim alături de teatrul românesc .” – Claudiu Bologa , fondatorul Casei de Bijuterii Sabion.