6 dintre cele mai bune ceasuri Timex

Mihai Matei

6 dintre cele mai bune ceasuri Timex – Un prieten m-a întrebat recent care este cel mai bun ceas cu care sa-si inceapa colectia. Nici măcar nu era sigur dacă îi plăcea să poarte un ceas, așa că gândul de a cheltui mii de lei pe un ceas automat pe care nu l-ar putea purta niciodată nu a fost o alegere atrăgătoare.

A trebuit să mă gândesc asa: care marca de ceasuri vinde cele mai accesibile piese, dar totusi bine construite, si ceasuri frumoase care s-ar împerechea bine într-o varietate de situații, asortate cu o varietate de ținute. Nu a trecut mult până când gândul m-a lovit: Timex.

In opinia mea, cel mai bun ceas Timex la un pret redus este Timex Weekender Chronograph. Este simplu și minimalist, dar destul de interesant pentru a nu fi plictisitor. Are chiar și o funcție cronograf care funcționează ca si cronometru – utilă pentru sincronizarea activităților de zi cu zi, cum ar fi gătitul sau antrenamentul. Dar există o mare varietate de ceasuri Timex cu diferite modele si cu stiluri diferite. Majoritatea vin cu caracteristica lor „indiglo”, care aprinde întregul ceas la apăsarea unui buton. Deci, care sunt unele dintre cele mai bune ceasuri Timex? În acest articol, vom trece in revista cele mai cool 6 modele.

Timex Weekender Chronograph

Ceasul meu Timex preferat absolut Timex Weekender Chronograph. Designul este simplu și clasic. Poți purta acest ceas în fiecare zi, cu orice ținută, și nu va părea niciodată “din alt film”.

Având diametrul de 40 mm, Timex Weekender Chronograph este potrivit pentru toate dimensiunile încheieturii mâinii. Ceasul are un design foarte minimalist, cu cifre simple pentru marcarea orelor, iar funcția cronograf este la fel de funcțională, pe atât de atractivă.

Un cronograf este în esență un cronometru, pe care îl puteți utiliza pentru a cronometra orice în trepte de până la 30 de minute( Vezi articolul Ceas cronograf – ce este si cum functioneaza ). Weekender are, de asemenea, o complicație de data, prezenta discret la ora 4. Timex Weekender Chrono este disponibil și într-o mare varietate de curele de ceas interschimbabile. Schimbarea curelei de ceas poate oferi un aspect complet nou ceasului dvs. fără a cheltui prea mult. Doriți un ceas cu aspect extraordinar, cu funcționalități suplimentare? Cronograful Timex Weekender este echilibrul perfect dintre simplu și interesant, fără a fi prea complicat.

Timex Expedition

Timex Expedition este modelul de ceas de câmp al celor de la Timex. Cadranul său este foarte îndrăzneț și lizibil, perfect pentru a spune ora rapid.

Are intervale de douăsprezece și douăzeci și patru de ore (timp militar) pe cadran, în funcție de preferințe. O carcasă din oțel inoxidabil foarte robusta și durabila face ca Timex Expedition să fie robust și dur. Este un ceas perfect pentru exterior și aventură și nu va trebui să vă temeți că s-ar putea deteriora prea mult. Urechile de la sfârșitul ceasului se curbează ușor pentru a se conforma curburii încheieturii mâinii pentru un plus de confort. Acesta este un detaliu excelent pe care îl trec cu vederea chiar și ceasurile care costă sute de lei mai mult.

Timex Weekender

Dacă doriți doar ceva simplu și simplu, care să nu atragă prea multă atenție, Timex Weekender T2N654 este ceasul perfect pentru dvs.

O variantă mai simplă a cronografului Timex Weekender despre care am vorbit mai devreme, Timex Weekender T2N654 oferă toate aceleași caracteristici uimitoare precum tehnologia indiglo și un design frumos clasic care nu va merge niciodată demodat.

Timex Weekender vine, de asemenea, pe o mare varietate de curele și brățări diferite, astfel încât să le puteți combina pentru a se potrivi personalității și stilului dvs.

Timex Weekender este un ceas simplu pe care îl puteți arunca indiferent de ceea ce purtați și va arăta întotdeauna bine. Este relativ de bază și nu este prea complicat în funcție, nici în design, așa că cei care caută o estetică mai curată vor gravita spre Weekender.

Timex Easy Reader

Când vine vorba de ceasuri extrem de simple și lizibile, Timex Easy Reader este primul care îmi vine în minte. Timex Easy Reader este, de asemenea, unul dintre cele mai populare ceasuri din lume, potrivit Timex, și cu siguranță văd de ce.

Nu toată lumea este în căutarea unui ceas elegant cu tone de complicații interesante. Unii oameni își doresc doar un ceas care să spună timpul și arată bine făcându-l. Timex Easy Reader pe scurt.

Timex Ironman

Dacă sunteți în căutarea unui ceas Timex pentru activități sportive precum ciclism, drumeții, ciclism montan, înot sau aproape orice altă activitate fizică la care vă puteți gândi, ați putea prefera un ceas digital cu ceva mai multă funcționalitate,

Cu o mare varietate de caracteristici și un desig aproape indestructibil, Timex Ironman este un ceas digital cu o tonă de funcționalitate și durabilitate suplimentară, pentru a rezista la toate activitatile.

Dispunând de un cronograf care măsoară timpul până la 100 de ore, capacitatea de a urmări mai multe fusuri orare simultan și 100 de metri de rezistență la apă, care vă vor permite să înotați sau să faceți duș purtând acest ceas fără probleme.

Timex Q

Deși un pic mai scump decât celelalte modele de pe această listă, Timex Q este un favorit personal pe care tocmai a trebuit să îl includ. Timex Q este un ceas de scufundare, bazat pe un model Timex lansat în 1979. Cu o patină falsă pe marcajele orelor și un cristal cu cupolă care se adaugă aspectului vechi al ceasului, este o adevărata bijuterie.

Are, de asemenea, o inserție GMT în două tonuri (albastru / roșu) GMT. Puteți utiliza această ramă GMT pentru a urmări un al doilea fus orar. Deși nu este un adevărat ceas de scufundare și nu aș recomanda să înotați cu el, acesta cu siguranță atrage atenția.

Timex Q arată mult mai scump decât este și nu va arăta rau de loc, chiar și așezat într-o cutie de ceasuri lângă ceasuri de lux.

Aceste ceasuri Timex sunt unele dintre cele mai bune ceasuri pentru oricine caută primul ceas sau chiar pentru colecționarii cu buget redus. Cu o mare varietate de ceasuri și stiluri construite, există un Timex pentru aproape oricine. Timex Weekender și Weekender Chronograph sunt minunate pentru cei care doresc un ceas excelent, cu o notă de funcționalitate suplimentară.