5 modele de ceasuri ultra-subtiri

Mihai Matei

5 modele de ceasuri ultra-subtiri – Ultra-subțire este o zonă cu adevărat fascinantă a ceasorniciei. Ceasurile ultra-subțire sunt copilul miniaturizării, care a fost întotdeauna unul dintre obiectivele ceasornicarilor. Ultra-subțire este locul în care designul și mecanica se întâlnesc, unde ingeniozitatea ceasornicarului nu este ghidată de nevoia de a împacheta tot mai multe funcții, ci de dorința de a face ceasul cât mai elegant posibil. Ceasul ultra-subțire este un adevărat domeniu de cercetare al ceasornicarului care necesită soluții mecanice complexe.

De fapt, în ultimii ani, modelele de ceasuri ultra-subtiri s-au schimbat și nu mai sunt ceasuri „ smoching ”. Iată 5 modele impresionant de ceasuri subțiri de pe piata romaneasca.

Citizen ECO-DRIVE ONE AR5000-68A

Au trecut 40 de ani de când CITIZEN a lansat primul ceas analogic cu cuarț din lume care folosește lumina ca sursă de energie, tehnologie numita ECO DRIVE. Pentru această etapă, Citizen prezinta cel mai nou model emblematic, Eco-Drive One, care este cel mai subțire ceas analogic cu cuarț din lume, cu carcasă de 2,98 mm și mișcare de 1,00 mm.

Realizarea „celui mai subțire ceas quart din lume” a necesitat reproiectarea fiecarei parti a mișcării, a structurii pieselor prin utilizarea celor mai avansate tehnici de procesare ale CITIZEN. De asemenea, au îmbunătățit tehnologia Eco-Drive. De exemplu, în ciuda subțirii sale, Eco-Drive One rulează 10 luni cu o singură încărcare completă, reducând cu succes consumul de energie.

Pentru a crea un ceas cu grosimea carcasei de 2,98 mm, a fost necesară utilizarea de noi materiale. Materiale atât subțiri, cât și rezistente. Materiale care sunt maleabile pentru a forma o siluetă frumoasă care va îmbrățișa încheietura mâinii, dar un material care ar fi suficient de puternic pentru a rezista la flexiune.

Tissot T-GOLD T71.3.401.21 Goldrun 18k Gold

Ceas ultra-subtire Tissot Goldrun este un ceas clasic în toată simplitatea sa, care transmite eleganță și stil, cu o carcasă de 18ct și curea din piele, acest ceas poate fi prețuit și păstrat de generații sau cumpărat pentru a reprezenta o ocazie semnificativă.

Bruno Sohnle RONDO 17-13053-241

Bulova DRESS 96A133

Când vine vorba de fabricarea ceasurilor rafinate la un preț accesibil, Bulova este in top de mai bine de un secol. Ceasurile de la acest brand american reprezintă inovație alături de designul elegant, iar 96A133 din colecția Classic nu diferă. Acest ceas reflectă vechea moștenire pe care Bulova o promovează la o fracțiune din prețul pe care îl poartă faimoșii săi rivali elvețieni.

Tissot EVERYTIME T109.610.36.032.00

Cu un stil instant recognoscibil, inconfundabil semnat Tissot , aceste ceasuri ultra-subtiri din colectia T-Classic reprezinta arhetipul notiunii de ceas din ultimii 100 de ani.Un ceas ultr-subtire de o eleganta categorica ce rezulta dintr-o estetica bine temperata, coerenta si deplin stapanita, ceasurile colectiei T-classic de la Tissot reprezinta idealul estetic al conceptului de ceas contemporan.

Vezi mai multe ceasuri de mana pentru barbati pe blogul VreauCeao

TimelessWatco te invita sa citesti si despre …